брату

Я знаю дивну казку, де красу
Дитячих посмішок забути не можливо
І в памяті, через життя несу
Ті посмішки, бо жили ми щасливо!!!

Я пам'ятаю, самий перший крок
Я пам'ятаю, твоє перше слово
Твій перший клас і перший твій урок
Що ввів тебе в шкільне життя казкове!!!

А ти згадай, як музику любив,
Шенель військову й пісню ту веселу
Ти нею в клубі ввесь народ завів
Так почалось твое життя на сцені!!!

Це все колись... Роки струмком біжать
Стоїш ось поруч, брат! Такий дорослий...
Вже переступлена о та межа
З життя, де жити було дуже просто!!!

В твій День народження бажаю я
На сам перед, здоровя і терпіння
Хай люблять тебе друзі і сім'я
І Божого тобі Благословіння!!!

Ти досягнув багатого в житті
Бажаю я тобі, не зупинятись
Здійснити все, що маєш на меті
І новим перемогам посміхатись!!!

А ще, хочу сказати, що люблю
Тебе так сильно, мій рідненький братик!
І я, твоя сестра, тебе молю
В такій любові нам завжди триматись!!!
1.02.2014


Рецензии