Буваe, втратиш друга - то бiда

Буває, втратиш друга – то біда.
І втратити любов – біда велика.
Маленька чи велика втрата – лихо,
крізь пальці навіть як втече вода.

А часом – втратиш раптом щось з думок.
І згадуєш – спокутуєш провину.
І повертаєш з небуття рядок,
мов неймовірну річ дорогоцінну...


Рецензии