Зустрiч

Доба минає за добою,
Я жду настане ось неділя
Щоби зустрінутися з тобою.
Вже тиждень жевріє надія.
               
Побачитись, погомоніти,
Як поживаєш ти на дачі,
Чи дзвонять ще онуки й діти,
Рішають як життя задачі.

А то суджу у самотині,
Лиш мовлять радіо і телек,
Ніхто мене не чує нині
І я не знаю хто що меле.

Ти ж прийдеш і лайнеш порядки
Й пошлеш подалі всіх при владі,
Не крали щоби наші бабки
Й не думали що на параді.

Я ж відчуваю все в порядку
І самоти як не бувало,
Зробив душевну я зарядку
І жити зразу легше стало.
14.12.16.


Рецензии