КЪРА СО ТА - КЪРА Аа - СО ОО - ТА Аа!!!

КЪ РА СО ТА Аа!!!...

   -  ЭэТО ОО -  ГЪ РЯ ДУ Уу ЩЕЕ!!!... -             (ТА Аа)

СО  ЕД ИН ЕН ИЕ!!!(СО)... СЪ...            (СО)

   -  РА Аа!!!... -                (РА Аа)

КОНЪ ЦЕНЪ ТЪРА ЦИЯ!!!(КЪ)...                (КЪ)       

   -  ВЕЗЪДЕ СУ ЩЕ ГО ОО!!!... -   (КРАСОТА - КЪРА СО ТА - КЪ РА Аа - СО ОО - ТА Аа)

ДА АР -  ОО ТЪ - НЕ ГО ОО!!!...

   -  КЪ РА СО ТА - КЪРА Аа - СО ОО - ТА Аа!!!... -      (КРАСОТА)


      ТА


Рецензии