Украду тебя
Ох ты, Боже мой,
Скован я тоской,
Ох ты, Боже мой,
Потерял покой.
А любовь моя
Буря снежная,
Заблудился я,
Страсть кружит меня.
А любовь моя -
Всепрощение,
А любимая -
Вдохновение.
Ох, любовь моя
Сумасшедшая,
Пусть безумная,
Но сладчайшая.
Ох, глаза твои,
Сердце жгут огни,
Манят в ночь они
Колдовской любви.
Как твой смех люблю,
Опьяняющий,
Без тебя скорблю,
Свет чарующий.
Песней вновь звучишь,
Ты в душе моей,
Стал безумен лишь
По твоей вине.
Ох, красивая,
Украду тебя,
Уведу тебя,
Будешь ты моя.
***
АСКЪАЕФДЗЫНАЕН ДАЕ
О, Хуыцау, Хуыцау,
Радтай дудгае маст,
О, Хуыца, Хуыцау,
Радтай судзгае уарзт.
Уарзт – мае заейласаен,
Уарзт – мае саерсаеттаен,
Уарзт – мае саерзилаен,
Уарзт – мае саерсаефаен.
Уарзт-аенкъардзинад,
Уарзт-хатырдзинад,
Уарзт – уаездаедзинад,
Уарзт – раессугъддзинад.
Уарзт – ыррагаенаег,
Уарзт – табугаенаег,
Уарзт –каелаенгаенаег,
Арфаетаегаенаег.
Ох, дае цаестытаей,
Аез куыд басыгъдтаен.
Ох, дае ахасты
Аез куыд бахаудтан.
Ды куы бахудыс,
Заердае базмаелы,
Ды сырх саенаеу дае,
Саер дае разилы.
Ох, мае зараег дае,
Ох, мае сафаег дае,
Ды мае сонт удаен
Йе ррагаенаегдае.
О, рассугъд чызгай,
Адавдзынаен дае,
Ды маен хъуамае уай,
Аскъаефдзынаен дае.
Свидетельство о публикации №116121511859