Найдовшi тiнi - на снiгу вночi. Чорна чернетка

Найдовші тіні – на снігу вночі.
Вони – найдовші і найхолодніші.
А через сніг – вони і найчорніші.
В обіймах білих чорна тінь мовчить.

Зірками світить неба чорна синь.
Ступаю крок – тінь починає жити...
Мов пес, який готовий захистити, –
біжить переді мною чорна тінь...


Рецензии