15. 12. 16

Ти приходь на лавку о дев'ятій. Побалакаємо
Про минулі ночі і про наші долі.
Ти сьогодні така гарна, але трохи злякана.
Що відбулось, крихітко, з тобою?

Ти приходь на лавку, поспілкуємося,
Пожартуємо, поплачемо та й буде.
Що на нас чекає завтра? Біль обурення,
Або щастя мить, або звичайний будень?

Ти приходь на лавку о дев'ятій. Побалакаємо
У останній раз, щоб щось залишилось з собою.
Ти сьогодні така гарна, але трохи злякана.
Що відбулось, дівчинко, з тобою?

15/12/16
ankaOZ©


Рецензии