Любил я раньше зиму... укр. язык

Колись любив я зиму...

Колись любив я зиму... Часу плин...
І вдома... І у тих краях далеких,
Де в небі, мов до вирію лелеки,
Тюльпани чорні душами пливли...

Колись любив я зиму... Не тепер...
Той шинозгар... І кров, що пролилася
І на снігу корою запеклася...
І смуток, що у вічності завмер...

І душі, що неначе голуби,
Злетіли в небо до порогу  Раю...
Любив раніше зиму... Не сприймаю
Її тепер... Ні. Вже не полюбить.


Рецензии