Снiг - на Львiв... Все ще диво
Чисте, світле і радісне враження.
Проти ночі я все ж таки вийшов із дому –
Львів побачити в білім зображенні.
Львову личить однаково темне і біле.
Нині Львів зимно вкритий кульбабками.
Цього вечора матиме Львів світле тіло –
Ніби сиру потер над канапками.
Проти ночі – святий, білий-білий і тихий.
Голосного я чув – хочу тихого.
І до ранку мій Львів – то кульбабка велика,
на яку я побоююсь дихати...
Свидетельство о публикации №116121410472