Я за тебя молюсь украина

Я за тебе молюсь Україна моя
Синьоока тендітна перлина
Не осяжні лани і дозрілі поля
І від серця мого пісня лине

Приспів
                Україно моя Україно моя
                Сине небо твое голубине
                Україна навіки ти рідна земля
                Богом дана  моя Україна

У буремні часи у роки лихоліть
Немов матір тебе захищали
І за землю твою і за волю твою
Твої діти звитяжно вмирали

Ось і зараз сини за тебе піднялись
Груддю знов як колись захищати
Схід і захід вони як один піднялись
Щоб ти більше уже не страждала

І молитви Святі линуть в храмах твоїх
Материнські  молитви лунають
І сльозами до Бога молитви течуть
Всіх дітей у боях захищають

Вірю я що прийде знов щаслива пора
Україна знов  воскресне  у силі
А негоди й біда пропадуть в небуття
І ми будем повіки щасливі


Автор Олексій Широков 13,12,2016 р. Київ Україна


Рецензии
Красиво и задушевно.

Дякую!

Серж Курдюков -Полемика   13.12.2016 19:59     Заявить о нарушении