Ти зна ш, як болить???
Коли вона в пекельних муках помирає?
Це лезо ржавого ножа,
Яке усе нутро нещадно розриває.
Це коли ти зриваєшся у прірву вмить,
Коли тече сльоза й одразу замерзає,
Коли всередині усе щемить, дрижить,
Коли холодне тіло-лід вогнем палає.
Коли тече гаряча кров по венам і болить,
Коли серце з грудей руками виривають,
Коли натягнута душа, німа струна бринить,
Коли свіча в пітьмі остання догорає…
Це як останній подих крізь життя,
Це як останній захід сонця у неволі,
Це неможливість прощення і каяття,
Коли небесна кара - це дарунок долі.
11.12.2016
Свидетельство о публикации №116121306802