Хибнi дороги

Дороги мої милі і чудесні
Легкі, круті й важкі ви водночас
То щиро зустрічали з перехрестя
То холодом прощались в зимній час

І в світлі дні, і в дощ рясної зливи
І вчора, і сьогодні й завтра теж
Я щиро хтів би йти по вам щасливим
Та рух щось сповільнився, здається що й не йдеш

Не тих в моє життя колись впустили
Не так мабуть відкрилися мені
Можливо жартували ви й дурили
Можливо я вас бачу просто в сні

Але завжди в мені ви жили і живете
Помилок наробив на різний смак
Не так колись почали, не так мене ведете
Не так мої доріженьки... Не так...


Рецензии