Я - той чоловiк

Я – той, хто шанує тишу вночі.
Я – той, хто не скаже надмірне на ранок.
Я – той, хто завжди своєчасно мовчить.
І слово моє не лишатиме рани.

Я – той, хто не ставить негідних питань,
А потрібні ставить, коли просять.
Я – той, хто обійме в біді без вагань
І не пригадує жінці її осінь.

Я – той чоловік, що бажала собі.
Котрий носика вранці цілує дзвінко.
Ти – потрібна мені, я – потрібен тобі.
А ми порізно – не чоловік і не жінка...


Рецензии