Бабусенько люба моя!
нема в світі миліше й добріше!
Бабусенько люба моя,
на всім світі мені найрідніша!
Хлібом пахнуть руки твої,
який нічкою ти випікала,
і вже зранку онукiв малих
за сніданком усіх частувала.
Час летить...вже й посивіла ти...
та душа молода не старіє!
Внуки вже подорослішали,
і любов твоя правнуків гріє!
Час летить...та незмінне тепло
поцілунків твоїх та обіймів!
І очей твоїх радість й добро
не зника ні на мить й не зітліє!
Свидетельство о публикации №116121100584
І в щасті і в печалі - утішать і допоможуть,
обіймуть і приголублять, дадуть надію і ради.
Щастя Вам і Вашим рідним, Ольга!
Ю.Алтайцев 10.06.2017 11:25 Заявить о нарушении
Ольга Шашкеева 10.06.2017 12:09 Заявить о нарушении