Не повертайся
Залиш у спокої вулкан емоцій.
Ті виверження наче голка в оці,
Та й почуття уже давно заснули.
А чи були вони, скажи, відверті?
Жорстока правда - вибух, попелище,
І вітер льодяний у серці свище,
І біль, подібний екзотичній смерті.
11.12.2016
Свидетельство о публикации №116121104773