Я з тобою веду...

 
Я з тобою веду однобоку розмову –
Так судилося, мабуть, мені…
Ти ж – ні звуку, ні пари, ні навіть півслова –
Лиш в мовчання заковані дні.

Може б, радість зайшла на якусь там хвилину,
Щоб зігріти теплом дві душі…
Ти мовчиш і мовчиш. Знову холод наплинув
На мої однобокі вірші.


Рецензии