Ранок

 
Бірюза і індиго, рожевий світанок –
Так уява малює моя…
Та ніяк не проб’ється безрадісний ранок
І в тумані щезає ім’я.

Стигне кава і перша гірчить сигарета,
А дощем розмиває сліди,
Шепче Доля мені щось про право на вето,
А душа все волає: «Прийди!»


Рецензии