Легендарный Мотивчик - 1
Alice Cooper
с 0zzi - 0!
My brain прибрал
- Рассторгуйтесь k ночи
sukko
ShoW mostly
подкачал !
- What that i mean it - ?
Completely failed : - Flowers Flowers
Цветы
Tweny four 24 hrs
round the clock
Moon's a bit askew this Midnight - ?
" i was changing chip on phone
that time suddenly you call :
" Yrs Babe
Anjuta "
Свидетельство о публикации №116121000085