ЗробИли пАузу...
І теплий колір не читається в малюнках.
Хто, потонувши у мовчанні, з нас мудріший?
У чек фіскальний подивись – сплатила тиша.
Холодним віятимо в залі галереї,
Де на картинах чорний фон – журба – ідея.
Серед цвітіння молодистого весною...
Хіба на вутлому човні пливти з тобою?
10.12.2016
Свидетельство о публикации №116121007160