На грядке укр

        НА  ГРЯДЦІ

Ось на грядці у куточку,
Посадив Ігорчик, ТОЧКУ..!?
Потім другу і четверту,
Третю точку, майже вперту…

Ще разочок і разочок,
П”ятий вже рядок із точок.
Знову: тик і знову: тик, --
Ігор наш, садив часник!

Біла Троянда
12.11.2016.


Рецензии