Нi, не для мене

   
   Ні, не для мене просто тліти,
   Ятрити біль, будити каяття,
   Гнучкі ще зеленіють віти
   На древі дивовижного життя.
 
   Серед неспокою душі, вагань,
   Тремтливої надії на майбутнє
   Вогонь нових не гасне сподівань,
   Хоч і тривожить часто незабутнє.

   Та відчаю не подаю руки,
   У леті днів відшукую горіння.
   І не страшать підступливі роки,
   В поезію вросло моє коріння.


Рецензии