Грудню

Розсіяв грудень хмари в небесах,
Що проростуть до ночі снігопадом,
Шука прихистку від негоди птах
І лиш земля усій погоді рада.

Вона дріма. В зимовім напівсні
Все мариться їй сонце над полями.
Зате, коли проснеться навесні,
Зігріє всіх бузком і солов’ями.

Сьогодні, грудню, ти в гостях у нас,
В твоїх руках мороз і снігопади…
Життя стрімке. Прийде Медовий Спас
І знов земля усьому буде рада.


Рецензии