Куди ти, голубе, чому?

Куди ти, Голубе, чому ...?...
Пісня на два гендерних вокали

Ідея і слова Валентина Бугрима

Куди ти, Голубе, ходив?
Адже гніздечко – разом звили,
в якім мене ти запліднив
і нам удвох було так мило!

Куди ти, Голубе, тікав?
Коли до тебе я летіла,
можливо, ліпше відшукав
і я була тобі не мила?

Куди ти, Голубе, забрів?
Коли яєчка я носила,
невже приблуду якусь стрів
й вона тебе приворожила?

Куди ти, Голубе, мандрив?
Коли на яйцях я сиділа,
невже ти іншу полюбив,
любов ота – нечиста сила.

Куди ти, Голубе, літав?
Коли я діток годувала,
невже ти іншу покохав
і тобі мене було мало?

Куди ти, голубе, пропав? Електронна репродукція картини
Без тебе дітки підростали, Ігоря Ропяника ”Дахівне вікно”
чому ти їм не помагав, [http://mir-es.com/op.php?g=lorca&link=422]
а вони тата все питали?

...Ти зовсім мало воркутів?
І я все серцем відчувала,
що ти Голубку, розлюбив,
але чому – я так й не взнала?

Чому тепер ти прилетів?
Щоб голубів вже подивитись?
Лише на старості – осів,
але немає де гніздитись ... 12 лютого 2016 р. Троєщина…


Рецензии