***

І раптом тьохнула душа,
немовби хтось смикнув за нитку.
То може щастя поспіша,
А може горе напідпитку.
Боюсь я здогадок своїх,
В буденності так мало дива.
Навколо стільки щасть чужих!
Так добре, що хоч хтось щасливий.


Рецензии