канде пуна ак1уфи

сад пуна агlубарай
кlанде пуна акlуфи
иркlурас кlане хlизан
хlилил лихlун ухlюфи

чlябе вlаш гlутlуф пуна
гlятlивlун вlун Аллагди
иркlурал ле мурадар
фана хlун хlе жилариъ

вlе некlил шун гlашучин
иркlурас рахlат хlасгlан
нанхlун мурадар пучин
вlе жувlаб гlушас хlасгlан

фи чlарай заш хlел акlаф
иркlъ кlиндайде ми дуйиъ
накlае заш гуни пайкаф
вlун андайде гlумурдиъ.


Рецензии