душман адин буг1азил

гlар багукlас алчукlай
кlушумарин кlатlари
гlалак акlунай Чlаар
татарарин монголи

жилин кlеникь хlюр лихlун
чlаб ае авlла дагlас
хlюрикь рукlан ракl кlихlун
чипин тухlумар ухlяс

гlюрч акlа марцlар суман
Чlаарин игитlари
бяй ярхlяйи душмандис
илгlайдеф мигlитари

хlюрикь кlапуяр кихlун
гlар багlул кlаравlул ле
гlан суман гlузун Чlаар
душман бугlазил ле

сан ада кlушумивlас
кlар лихlас бяйди мурил
гlар багул кlаравlул ле
Чlаарин цупе хюрил


Рецензии