Японка
Я, щасливий, – японку люблю.
Білий прапор із сонцем червоним.
Як так склалося – не уявлю.
Як з’явилась в житті? Заблукала?
Полишила хоккайди свої?
Головне, що мене упізнала
І упала в обійми мої.
Сірі очі в моєї японки.
Для Японії – це дивина.
Прапор білий із сонцем червоним...
І – цнотлива – в обіймах вона...
Свидетельство о публикации №116120800360