СЕ РЪ ДЪ ЦЕ ЕМ!!!

СИ ИМ ВО ОО ЛЪ!!!... ТИ ШИ НЫ!!!...

   -  ША Аа!!!... -                (Ш)

ТЪРИ!!!... СЪ ТЪРЕ ЛЫ Ыы!!!...      

   -  СЪ ВЕРЪ ХУ !!!...

   -  Ии...  КЪ   НА Аа МЪ!!!... -

ЧЬТОБЫ  ТЫ Ыы!!!...

   -  ЧЕЛО ВЕ ЕК ОМ!!!...  СЪ ТА Аа ЛЪ!!!... -

СЪ ТЪРЕ ЛЫ Ыы!!!... ТЕ!...

   -  СЕ РЪ ДЪ ЦЕ ЕМ !!!... ПО Йй МА Аа ЛЪ!!!... -

      АЛ


Рецензии