насаг1ат

хулан ибьгlя са муртlуй
вlаладикlай икlуна
насагlат тин гlумурдин
ай гlадатар хlяркlуна

касибис кумак акlе
Аллагдин рякlю хlасе
гlазизис чара акlе
вlун Аллагди ухlясе

хlятигlас ламус акlе
вlе инсанбял агlасе
бицитис гlулмат акlе
вlе зурба бял хlяргlасе


Рецензии