Ягар-г1ушар

Гlумурдиг1 ягъар хьуфе,
Гlутlаф адай гlашайде.
Сувариъ гашар хьуфи,
Иркlварилас дабяйде.

Гlакв хьасти ракал адин,
Рагъ ладисти бяс агъай.
Гуж акьун гьаттаф кардил,
Гьукуматин кар агъай.

Са тlунис кушар акьа,
Нирх акьайде кьурахъас.
Жамаг1атар лухафи,
Гьукумат арайл акьас.

Чупис хьунде залумар,
Аттархьафва иркlварис.
Кьуран кlет1 гьутlас гъушу,
Лахъайхьафи сибарис.

Хlюр гашила кlичира,
Къулугъил ле гьулари.
Чипис чараяр хьу хаб,
Ул ярхlяфта халкьарис.


Рецензии