мажлисин ягъ

гlумурдин ягlарикlес
ягlяйн ми ягl чlе кlюйнфе
уматlар савlсал хlуна
чун са ракlю ихlайфе

фи батlартар дайвlа чаб
рати ай кlю луф суман
жамагlатар шад акlас
жанатис адиф суман

чlвеш акlайде мажлисар
гlафурлy детар хlурай
сад сайин кlалак икlъу
аллах чlвал разе хlурай

сус жейрандис ухшаре
мяли лукунар акай
мажлис хlурай гlамишанф
удигl бици чаркlара кlай

чвlас агайдеф гlамишан
мажлисин ягlар хlурай
чун сад сайик кlуда яг
хlе уматис дагlурай


Рецензии