ягту иркъ

иркурал зе вун алеф
гумур киркун шучира
тубал хилик веф кумеф
квалав вун андайчира

гумур зе гашай шуне
дуйин дардари угун
вун дуйилас лайшуне
сати ягту иркъ атун

химуглай бяреф некил
дардар алатас пуна
вун иркураъ учунай
мезуран чалар пуна

улериъ негар андай
канетикас ирк гашай
ширин жан сиким даай
зе квалав ли вун андай.


Рецензии