Разговор с ангелом хранителем

Алатун ваш зус бала,
Даатар дакьас пара.
Адаф х1югла заъ ламус,
Фас акьуфтай зун дурус?

Х1юя зус, вун э малайк,
Аллагь таг1алай латуф зус.
Зун кичадархьас балайкк,
Къайчугас зак ягь-ламус.

Шун ягъар, латай негъвар,
Хъагунда куче рагъар.
Нанхьунай вун, зе малайк?
Зун кичархьугьла балайкк?

Эмк1 агун муч1е г1уши,
Чюле зав агвай ц1ади.
Угъун угъал ц1ай нурар,
Малайкин лабяй негъвар.

Ми г1умур хьес иф э г1яй,
Зун гьамишан айф вахъай.
Ваш кейхьучира хилар,
Зе керхьунайай хярар.

Аттуч1ун вун рякъюлас,
Гъатун зунна ирк1вурас.
Кандия вас гьел рагъар,
Дагуф суман зе негъвар.


Рецензии