ватан бага мискинар

барзайин зуранарил
гlава сувlаъ кlил ухlяй
Агlуларин халкl хlуне
вlатанин бина ухlяй

Чlаарин жамагlатис
хlибу дерейн арайл ле
бяй алчукlай душманди
зурба залум акlуне

еригlалай алатlун хlюр
гlутlу гlан масхlун андай
ииъ хlюрил алгlихlуне
кlил гlуту инсан андай

залумикlес кlетархlун
жан сурхlум хlу ятlумар
еригlлай кlекlихlун хlюр
вlатlан багlа мискlинар


Рецензии