анда канеф

ирlкlъ але кlанеф пуна
тlур ярхlюн кlушуфи вlун
гlюлана цlакlин акlас
кlастl ихlун икlуфи вlун

фагlайиган Аллагlди
вlархlариас гlургlахла
иркlари айl мурадар
кlане рушас агlахlла

нас хlярьбяйи миштlи бяф
девlги адайде дуйиъ
кlане гlадайн жигlил жан
кlатар акlаф рукlари

улериъ негlар андай
иркl гlашайде гlушари
фиштlи кlехlасхlан яраб
мурад анда сувlариъ.


Рецензии