хунбарин ахьтилат

эбкlянакlди эл яргlяс
атlадин зун зурандил
гlюнерил гlъарар лихlун
кlю хlир айlай булахlил

дайрагl гlагlти кlидаркlун
кlуче ягlа бизарди
шавла хlуна икlун зун
ми хlунбарил махlталди

кlац тlудушай айсlалас
иркlурал кlагlар лихlун
сувlакlь ай цудар суман
сад сайин кlалакlъ лихlу

ахьтилатил аглан  хlун
гвар масхlун кlадайхуна
ширинди гlургайи мур
исти дагутlар суман

рагl дабкlанал адиндеф
ахьтlилатин хlун ахир
кlушун кlумшияр хlулаъ
вlархlалас гlургlайай хил.


Рецензии