адин г1айжал

девlгlияр дахlучира
кlатlар акlун рукlари
гlумур киркlу жигlилар
икlун кlяшу некlари

дуйиъ амеф кlанетар
тlубук тlубалар кlикlу
фишти хlасгlан чlве иркlар
гlумурдин мурад кlиркlу

улериъ негlар андай
иркl гlашали ацуна
факlайчира хlюй андай
канетин дард агуна

фишти кlехlасгlан яраб
дад на бав ми залумикlь
иркlурал але вlалад
кlичикlунай некlарикlь.


Рецензии