Зурба Агъулар

Суван ккету ряхъярис,
Къушум адин са вархан.
Агъуларин хlалкьарис,
Уягъ хьун адиф душман.

Аттуч1ун хlюрин имам,
Насагlат ин умматис.
Жаннатин рак дагурай,
Душмандигьас гучlатис.

Ваттанил къири адиф,
Гlайжалигьас гудучlай.
Жан ис гьазур агъулар,
Сад сайин удиг гъузай.

Мухур гьихьун гъузас хьин,
Хьяс кафан дукьастагьан.
Сел алгъихьас ягьсузил,
Хlюриас гьишастагьан.

Гьайваник китlуф суман,
Кlин кlиркlайда душманар.
Капуринф акьучира,
Хаб гъузунда Агъулар.


Рецензии