ии жилху гъванеригь

агlуларин сувlариlъ
ииlь жилху гlанеригl
хlьилар атlун гlамишас
сувlан кlюcсе кlутlеригlь

гlашари на мекlери
пачlагlарин гlумани
тlунт акlу сувlан халкlар
гlайшинай гlазаватиъ

суре агlзур игитlар
вlатаникас ирlкъ уга
гlузун Шамилан кlалав
Аллагlдин иман ухlя

гlазе пlайдах имамин
сувlариъ расат акlа
душманар кlей исламдин
диндис машаятl акlа

кlар на мучl атlун сувlаъ
тlаркlишин хlалдун кlири
фуру сувlан мухlурил
кlушумарин хlун девlгlи

Аллагlдин рякlю айде
дуяхl хумкlату халкlар
еери ягlди укlуне
алархlун иин сlеллар

пачlагlин чlила ухlя
хlибу агlзур яхlсузар
Аллагlдин амур хlуна
алихlун жилил кlилар.


Рецензии