замана

девlгlи ятум акlунде
инсанар ай авlлаяр
гlакlул кlида халкlарин
хам латlакlу кlавlхаяр

зун хlюрин закlун агlай
иъl ухун жамагlатин
хlалкlди гунтl акlу девlлет
гlячатlун гlукlумати

вlатанин иже гlулар
халкlарикас ирlкl уга
атикlун тулаяри
умматилас кlулугl хlя.


Рецензии