лунный свет

вlархан кlюсе хlюлашуй
кlацра идикlаф суман
жагlар мужурар киеф
арсуран хlед иф суман

гlушан са пай латlушуф
фикlирди ахун атlун
дагарис ачlархlуне
вlазалан гlакl нур кlетlун

хlиял бяйи иркlурал
жанатlин нур агlуф пун
муче хулаъ гак кихlу
иркlуран мурад э пун.


Рецензии