ватан

ирlк угlайа хlюрикlас
хlя хlайри кlидайчира
са фитикlьра ирlк кlида
кlанехилди айчlира

вlатан вlун зе кlябра э
ахиратин хlалра э
гlажабжурайн гlумурди
вlакес зус далда хlуне

Аллагlдин кlарамат э
зус вlаш и куче рагlар
вlатанин баракат э
гlамишан ругlу хlитар.


Рецензии