ату умуд

гlурар агуф зе жандин
дуягl хумкlатун бяе
гlайжал алди иркlурал
гlушакес ягlар бяе

иркlурал рукlар лихlун
дуйин дардар ухlюне
негъlар андай иркъ гlашай
гlумурдин са пай шуне

факъас атlуфгlан пуна
фикlир бяйи ирlкlурас
аллагlдин амур хlяе
мус шучира дуйилас

иркlурас канеф анда
умуд атlу дуйикес
валадар на хизанар
амат зе умматис.


Рецензии