залумар агу Чаар

гунайил бина лихlун
ватан кихlунде Чlаар
жиларил жанар лихlун
бина ухlюнде Чlаар

кувlатилди кlил ухlя
хlюрил адин са душман
дуяхl кlача кlуч хlуна
кlетихlун дадан вlатан

хlайванар алчикуна
залум акlун халкарис
йирияр алихlуна
иинф акlун Ч1аарис.

душманди залум акlу
хажалат агlу Чlаар
иркlурал кlагlар лихlун
ухlюне чlвеш ми сувар.


Рецензии