Чаарин милат

дуягl латlай архlунде
манголарин кlушуми
кlей фатакlун жамагlат
гlучархlунде  хlюрари

залум унгly Чаарин
гlуч илгlафва ирlкъари
укlайи капурар фай
сlеллар лархlун иарин

Чаар ага миллатин
кlимат адай къуватин
ягlцур ягlди жил зурзай
бугlаз фацун душмандин

гъlванерикь турар атlун
дуйилас шу игитар
кугlатlунай хlюрилас
манголарин мигитlар.


Рецензии