Рух пунай дада дарсар

Х1ван удигl акун удигl,
Хlюпарин убад удигl.
Уг1али кунар кьшуф,
Ерьхе муче гуш удигl.

Илдеш нубати агlдайн,
Атlуна кlябяс дабlяф.
Кlуцур кlярхlуф накlдеми,
Фи чарай фунис акlаф.

Рух пунай дада дарсар,
Учис гlазаб агухlла.
Ягlя хlасе зус ассар,
Шавларин кен кяшухlла.


Рецензии