в1атанин руг

са багайми диф лихlьу
бяре рякlъюн кlирагlъди
цlуд лихlьунай тур кlихlу
аттlучlун бя инсанди

вlатан ве руг багlае
дуйин девlлетарилас
ми цудук зе иркъ каеф
зун шучlира хlюрилас.

марцlарин мугlар суман
дагlарарин кlьяркlяриъ
чlаарин хlулар ая
ракlар даркlун кlяблайик

хlулар хlарабар хlуна
дуйиlъ диlку игlитар
мурадариlк кlаркlурай
чlвеш акlунде ниятlар.


Рецензии