Гормони

Мучать поета гормони,
Пише про голих жінок,
Про еротичні їх зони,
Йде у щоденний танок.

Теж голяка він танцює,
Пише як гарно йому,
Як він жінок всіх цілує
Й сам він не знає чому.

Розум блокують гормони,
Пише і пише поет
Про еротичні закони
Й це вже єдиний сюжет.

Ти озирнися навколо,
Бореться як наш народ
І поміняй своє соло
На кучу  життєвих  пригод.

Як там бійці захищають
Від ворогів наший край,
Як за Вітчизну вмирають,
Певно прямуючи в рай.

Як за великі лиш гроші
Борються зграї падлюк,
Нелюди це нехороші,
Краще було б їм каюк.

Як виживає селянство,
Як обіднів наш народ,
Змінюють як громадянство
Щоби втікти від негод.

А ти про себе й жіноцтво,
Решти не бачиш життя,
В чому твоє тут геройство,
Окрім від сексу виття.
06.12.16. 


Рецензии