Техноiронiя

То щастя ждеш, то з неба кари –
Та якось все воно не так…
Мабуть, в душі моїй радари
З об’єктом втратили контакт.

Екран мовчить. Нема ні риски,
Чи запобіжники горять?
А був же поруч, зовсім близько –
Тепер й радаром не дістать.

Та хай той Всесвіт западеться,
Ефір закрутить, наче вир,
Нехай контакт на нуль зіб’ється –
Душа знайде об’єкт, повір!


Рецензии