Вiтер з поля

Куди щезає вітер з поля - 
Ніхто не знає до пуття,
І де береться зла недоля
Що розбиває вщент життя?

Куди щезає снігу ніжність
І чистота думок і слів,
Чи поглинає чорна Вічність
Й жбурляє в марево зі снів?

Куди щезає душ єднання,
Чи вітром теж його несе?
Горить у небі зірка рання,
Та скоро щезне, як і все.


Рецензии